ZDM zajtrk: komercialni mailingi so uporabni

250

Danes zjutraj smo se ponovno srečali na zajtrku Združenja za direktni marketing. Gostja je bila tokrat Petra Podlipnik Pelcar skrbnica produktov na TSmedia.

Debata ob kavi, rogljičkih in dobri družbi je bila izjemno živa. Petra je predstavila produkt komercialne elektronske pošte, ki jo nudi TSmedia. Gre za storitev pošiljanja vaše vsebine na naslove za katere skrbijo v TS media. Po predstavitvi samega produkta se je debata nadaljevala do končne ugotovitve, da je poleg kakovosti podatkov o naslovnikih izjemno pomembna skrb za ažuriranje in vzdrževanje baze. V TSmedia za to redno skrbijo in osvežijo baze po vsakokratni akciji. Za pošiljanje imajo vsa dovoljenja naslovnikov, tako da ni skrbi, da bi zaradi tega imeli probleme z državnimi organi, ki skrbijo za varovanje osebnih podatkov.

Petro smo povprašali tudi o novi Siol televiziji a je ostala skrivnostna in nam z nasmehom zaupala, da za prenose Lige prvakov največji navdušenci nikakor ne bomo prikrajšani.

Zajtrk se je tako ponovno izkazal za odlično priložnost za strokovno izpopolnjevanje in druženje, enotno mnenje pa je bilo, da se kmalu spet vidimo.