Zajtrk ZDM in povabilo k okrogli mizi ob Evropskem dnevu varstva osebnih podatkov (28.1.)

355

Današnji zajtrk (ki bo postal mesečno srečanje članov ZDM) je bil super. Z gostom, gospodom Klemenom Mišičem, Državnim nadzornikom za varstvo osebnih podatkov iz pisarne Informacijske pooblaščenke smo se v prijetnem vzdušju ob rogljičku in kavici pogovorili in mu zastavili tudi bolj specifična vprašanja na temo varstva osebnih podatkov.

Kot odgovorni dirketni tržniki se srečujemo predvsem z “mejnimi pogoji”, ki jih je dobro spoznati in razumeti in šele potem izvajati. Z nekaj besedami smo se dotaknili tudi primera Vzajemne in problemov, ki so se pojavili.

Gospod Mišič nam je pokazal tudi vizitko, ki jo uporablja Kevin Mitnick, heker, ki je včasih vdiral v najbolj zaščitene sisteme v ZDA, sedaj pa (po prestani zaporni kazni, seveda) o varnosti poučuje in svetuje drugim.

Hvala gospodu Mišiču za prijetnoi družbo. Se že veselimo naslednjega zajtrka, ko bomo spet dobili kakšnega uglednega gosta.

Vizitka hekerja Mitnicka - z vgrajenimi orodji za vdiranje

Ob tej priliki pa vabim vse člane Združenja za direktni marketing, da se udeležijo Okrogle mize ob Evropskem dnevu varstva osebnih podatkov, ki jo pripravlja Informacijska pooblaščenka.

Okrogla miza bo 28. januarja ob 18. uri v prostorih GZS, na Dimičevi v Ljubljani.

Na okrogli mizi sodelujejo predstavniki podjetij Lekarna Ljubljana, podjetja Mercator, Informacijska pooblaščenka, predstavnica ZPS in Boštjan Zrimšek, sekretar ZDM.

Udeležba je seveda brezplačna.