Kongres 2010 – Ljubljana, 17. – 19. marec

366

Kongres ProMarket, bo potekal med 17. in 19. marcem , na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.  Tudi letos bo  kongres gostil številne slovenske in tuje predavatelje.  Kongres  partnersko soustvarjajo Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti (ZPSD), ProMarket in ZDMS. Našli boste za vsakogar nekaj.

Prvi dan: Prodajajmo s srcem – ZPSD bo predvsem poudarek na prodaji, motivaciji, ljudem, ki soustvarjajo odnos s podjetjem.

Drugi dan: Osnove trženja/ Back to roots – ZDMS bo namenjen prikazu praktičnih primerov podjetij, ki uspešno tržijo svoje izdelke ali storitve. Pri tem bo poudarek na obvladovanju vseh tržnih kanalov. Ne glede na najnovejše trende in poveličevanje socialnih omrežij je še vedno pomembno tako dobro trženje skozi najrazličnejše (analogne) kanale, kot tudi izvedba naročila in reševanje reklamacij.

Tretji dan:  Vizija Prihodnosti – ProMarket bo bolj vizionarski, saj bomo z glavnim seminarjem odšli na “Trend journey”, kjer nam bo prikazal, kaj nas čaka v naši bližnji prihodnosti pri razvoju spleta. Nadaljnja predavanja se bodo dotaknila tako upravljanja blagovnih znamk, kot tudi lateralnega razmišljanja, ki povečuje širino pri razmišljanju – in postavlja podjetja pred konkurenco.

Člani ZDMS imamo 10% popust pri kotizaciji za kongres!

Več o Kongresu 2010

Predavatelji na kongresu

Prijava na kongres