Inšpekcijska in potrošniška praksa v trženju

538
PosvetPozdravljeni,
na pobudo večine udeležencev prejšnjega posveta, ki je bil v oktobru 2013 z Uradom informacijske pooblaščenke pripravljamo posvet, ki bo nadgradnja prvotnega. Na tokratni posvet smo povabili predstavnike inšpekcijskega nadzora in potrošniške prakse pri nas. Z nami bodo naslednji sogovorniki:

  • Agencija za komunikacijska omrežja in storitve v RS (bivši APEK)
  • Tržni inšpektorat RS
  • Zveza potrošnikov Slovenije in
  • Urad informacijske pooblaščenke RS. 

Na posvetu vam bomo predstavili najnovejše spremembe in novosti pri elektronskih komunikacijah, praktične primere s področja varstva osebnih podatkov in varovanja potrošnikov, SMS zakonodajo ter praktične napotke pri organizaciji nagradnih iger, prodaji na daljavo, vsebinah promocijskih materialov, vodenju baz podatkov in pošiljanju elektronske pošte.
Vabljeni, da sooblikujete program z vašimi vprašanji, ki jih posredujete na info(at)zdms.org in se nam pridružite na posvetu 12. junija 2014 v dvorani Pošte Slovenija na Čopovi 11!

Lovro Peterlin
predsednik ZDM

P.S. Čimprej si rezervirajte svoje mesto: za posameznike je kotizacija le
99 EUR+ddv (3+1 gratis*) in za člane ZDM celo brezplačna* (mala podjetja 1, srednja 2 in velika podjetja do 5 oseb, ne velja za fizične osebe in humanitarne organizacije). Če še niste član ZDM, se včlanite čimprej in izkoristite članske ugodnosti.

 

 

 

 

 Oglejte si PROGRAM POSVETA

DODATNE INFORMACIJE

PRIJAVA